Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Otrzymałam informacje od sprzedającego że został przez niego dokonany zwrot środków za zakupy , które robiłam ponad pół roku temu z allegro Pay. Z tego co przeczytałam to z tych środków zostaną spłacone zakupy które mam nieopłacone na tą chwilę na moim koncie . Chciałabym się dowiedzieć w jakim czasie to nastąpi ? 3 dni robocze czy jednak trwa to dłużej ?
Źle zrozumiałaś. Po pierwsze czy po wiadomości od sprzedającego był mail o zwrocie od Allegro? Jeśli tak to środki owszem trafią do Pay ale jako nadpłata. Wchodzisz w Pay - Opcje - zarządzanie nadpłatami i podajesz swój numer konta. Wypłacasz. Następne takie nadpłaty z tego co u siebie widzę już się same wypłacają na podany numer konta. U mnie trwało to dużo szybciej niż te 3 dni. Ale nie wiem nawet jaki konkretny czas maksymalny podają. Godzinę od maila już zwykle mam na pay.
Jeśli maila od Allegro nie było to zwrotu jeszcze nie wysłał...
@KaskaMucha Zostaną jak sprzedajacy zwróci te śrdoki, dostaniesz maila od Alelgro o zwrocie i wówczas zostaną rozliczone, sprzedajacy powinien zrobić to niezwłocznie ale ma max 14dni, a Pay czeka na rozliczenie 30dni.