Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłam przedmiot o godz. 9:04 po czym go anulowałam o godz. 9:11 (chodziło o sposób dostawy).
Ten sam przedmiot zakupiłam o godz. 9:12 - tutaj widnieje jako do zapłaty All.Pay i to jest w porządku,
natomiast chciałabym sprawdzić czy wpłata za zakup anulowany została zwrócona na moje konto w All.Pay?
@KROIPKA czy chodzi o zamówienie nr 0e63eee0-8a49-11ee-bbc8-d99907d46df1? Zostało anulowane, ale do zakupu doszło 23.11.2023 o 22:41 i za to zamówienie sprzedający zwrócił Ci wpłatę. Jeśli chodzi o inne zamówienie to poproszę o jego numer.
Zamówienie o które mi chodzi zostało po paru minutach anulowane i nie mam jego numeru (fot. Nr 1). Tego samego dnia, w parę minut po anulowaniu (chodziło o forę dostawy) zamówiłam ten sam żwirek, u tego samego Sprzedającego, który zostal opłacony i odebrany (fot. Nr 2). Chciałabym doszukać się informacji czy z zamówienia, które zostało anulowane zostały zwrócone środki - i do tej informacji nie mogę dotrzeć.
@KROIPKA ok, dziękuje za informację! W tym (anulowanym) zamówieniu, płatność również została anulowana, więc nie masz jej do spłaty w Panelu Allegro Pay.
Dziękuję