anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie mogę znaleźć rozliczenie na co poszła wpłata z danego dnia?

interfacet
#1 Nowicjusz#

Dzień Dobry,

Szukam rozwiązania żeby znaleźć informację jak i na co została rozliczona wpłata z danego dnia na Allegro Pay.

Nigdzie tego nie mogę znaleźć, a potrzebuję do rozliczeń księgowych.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@interfacet w Panelu Allegro Pay w części "zakupy" > "spłacone zakupy" znajdziesz wszystkie umowy, które zostały już spłacone wraz z datą spłaty. Jeśli nastąpiła zmiana umowy (np. podział na mniejsze spłaty) informacje na ten temat znajdziesz w części ""zmienione umowy", jeśli zakup był spłacany w ramach kilku płatności, zobaczysz też informacje kiedy poszczególne spłaty zostały rozliczone 🙂

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

EJ_19
#7 Wielbiciel#

miałam zakup 18 października na 515 pln i miałam to rozłożone na dwie raty z allegro pay, ale nie moge nigdzie znaleźć umowy do tej transakcji możecie prosze pomóc?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@EJ_19 wejdź proszę do Panelu Allegro Pay i do zakładki "Zakupy". Tam powinno być to zamówienie. Jeśli go nie znajdziesz, napisz do nas za pomocą tego formularza. Po weryfikacji tożsamości, Doradcy Allegro Pay pomogą rozwiązać ten problem. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

EJ_19
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź, niestety od rana juz szukam w tym panelu i niestety nie moge znaleźć. Napisałam już też właśnie maila przez formularz. 

oznacz moderatorów