Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uruchomiłam z polecenia allegro pay otrzymałam kupon 25zł miałam jeszcze notatkę że mam dostać 4x15zł kuponów
@Client:50036810 Doprecyzuj proszę jaką notatkę? Otrzymałeś taki komunikat w powiadomieniach? Wyślij proszę zrzut ekranu.
coś takiego mam na mailu . Uruchomiłam pay allegro z linku polecającego otrzymałam kupon 25zł na pierwszy zakup allegro pay polecający otrzymał 75zł. Niestety tych kuponów 4x15zł za uruchomienie usługi allegro pay nie widzę na koncie .
@Client:50036810 W tej sytuacji sprawdź zakładkę kupony.
Z jakiego adresu e-mail otrzymałeś tę wiadomość?
[edytowano] przed aktywowaniem usługi allegro pay miałam informację o kuponach 4x15zł za aktywowanie allegro pay po aktywacji allegro pay z linku polecającego nie widzę kuponów w zakładce kupony był tylko kupon 25 zł .
Udzielanie odpowiedzi i pomocy na tym kanale to idzie bardzo powoli !!!
@Client:50036810 weryfikuje to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Rozumiem, że zależy Ci na szybkiej odpowiedzi, natomiast nie pracujemy w nocy. Proszę o cierpliwość.
@Client:50036810 otrzymałem informację, że nie widzimy takiego maila wysłanego na podany przez Ciebie adres.
Proszę zatem o przesłanie zrzutu wiadomości z nagłówkiem, żeby wszystkie informacji z tytułem maila i mailem były widoczne.