Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Na stronie tej oferty: https://allegro.pl/oferta/mini-projektor-przenosny-rzutnik-wifi-full-hd-7000-lm-android-tv-obrotowy-... deklarujecie Gwarancję najniższej ceny.
Jednocześnie w serwisie dostępna jest tańsza oferta tego samego produktu: https://allegro.pl/oferta/mini-projektor-przenosny-rzutnik-wifi-full-hd-7000-lm-android-tv-obrotowy-....
Kupiłem produkt z droższej oferty, przez co poniosłem nieuzasadnioną stratę.
Uważam, że to działanie jest niezgodne z zasadami Gwarancji najniższej ceny i proszę o wyjaśnienie.
@klucze_bsd to oznacza, ze jak Allegro dało gwarancję, to znaczy, że cena jest najniższa 😁 i proszę tu nie inputować, że Allegro wprowadza w błąd 😉
Gdzie to można zgłosić ?
@klucze_bsd nigdzie, poczytaj i wszystko będzie jasne
@klucze_bsd jeden jest po zwrocie, drugi nowy.
Ale tak czy inaczej często się zdarza, że można kupić taniej niż oni to "gwarantują", często się z tym spotykam i nie raz było to opisywane. To jest taki kij i marchewka, przynęta oparta o konkretne wymagania.
Po prostu zwrócę produkt i tyle w temacie. Bo mam już dość takich małych świństewek bo regulamin .... itp. Kosimy frajerów bo wprowadzamy ich w błąd.
Najlepiej zwrócić....
Zawsze to łatwiej, niż poszukać tańszego towaru.
@klucze_bsd widzę, że @KOGIEL_T wyjaśnił wszystko i nigdzie nie zostałeś wprowadzony w błąd. Zachęcam wcześniej do zapoznania się z regulaminem i zasadami promocji w jakich bierzesz udział - unikniesz wtedy nieporozumień.
A jeśli masz pytania o Gwarancje Najniższej Ceny to chętnie na nie odpowiem?
To tylko kolejny slogan od Allegro. Tak samo wiarygodny jak wszystko inne. Jeden plus, że tu chociaż klient widzi kto jest winny i nie wini sprzedawcy jak w większości takich "kwiatków".
Równie dobrze można wierzyć w takie cuda jak odżywka magicznie łącząca rozdwojone końcówki jak w komunikaty od Allegro.
@AnnaG-Antyki każda taka opinia to dla nas sygnał, że warto mówić jasno i konkretnie. A jeśli potrzebujesz coś doprecyzować, prosimy – daj znać, jesteśmy tu właśnie po to, by rozwiewać wątpliwości
Ale po co. Nie mnie płacą za przekazywanie opinii... Przejrzyj posty od wprowadzenia katalogu. Każdy problem był tu opisywany przynajmniej 100 razy. Zwykle nie był nawet dalej przekazywany. To forum służy tylko do 2-óch rzeczy:
-załatwiania drobnych spraw- tu naprawdę chwalę moderatorów, gdzie możecie to przeważnie dajecie radę.
- wylewania frustracji na problemy, które od dawna są całkowicie ignorowane.
Ps będą te kody QR w mailach? Pewnie nie tylko ja wysyłam dzieciaki po odbiór. Zawsze łatwiej kodem QR odebrać niż wklepywać telefon i kod z cyfer... I coś czuję że tu będzie właśnie takie kolejny przykład. Klient mówi co źle działa i sprawia mu problemy, a portal jak zwykle to zleje. Ewentualnie wykpią się mówiąc, ze mogę odbierać apką. Tylko zakupy są na mnie, a odbierają mąż i dzieciaki... I nawet jakbym chciała to nie dam dzieciom takiego dostępu do mojego konta... Za rok usłyszę, ze mogę to zgłosić xD
Gwarancja najniższej ceny na Allegro nie dotyczy nawet samego Allegro. Tu nawet nie ma czego komentować... Temat wałkowany w setkach postów...
@AnnaG-Antyki jeśli chodzi o te kody QR to pisałem, że przekazałem sugestię. Oczywiście nie masz obowiązku przekazywać nam swoich opinii czy sugestii, ja tylko proponuję.
Ależ ja je przekazywałam wielokrotnie. I oboje dobrze wiemy co dalej z nimi się dzieje.... Absolutnie nic. Ale i tak Cię lubię za to, że czasem próbujesz. Starsze moderatorki na zgłoszenia że coś źle działa często wchodzą z tekstem opisującym jak to działa. Udają, że nie zauważają że działa źle i tak ma być. To dopiero wkurza... xD
Jak chcesz przekazać to przekaż że to żenujące żeby gwarancja najniższej ceny od Allegro nie gwarantowała nawet najniższej ceny na Allegro. Każdy kto próbował z tego korzystać, traci zaufanie do portalu oraz sprzedawców. Lepiej w ogóle żadnej gwarancji nie dawać niż wciskać taki kit rozwścieczający użytkowników.
Ps ciekawe czy chociaż przeczytają to przed wrzuceniem do kosza....
@AnnaG-Antyki tu piszemy wprost "Widzisz tańszą ofertę poza Allegro":
Pod wskazanym linkiem udostępniamy również listę sklepów z którymi się porównujemy. Rozumiem, że zależy Tobie żeby Allegro było również udostępnione na tej liście, natomiast zasady akcji są dostępne dla każdego tu.
@klucze_bsd ale to nie tyczy się allegro tylko zewnętrznych wybranych sklepów internetowych.