Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam irytujący problem z allegro, otóż ignorują wysyłane przeze mnie oświadczenie o odstąpieniu od umowy allegro pay. Jest to skan dokumentu z moim podpisem wysyłany przez mój zweryfikowany profil allegro. Wymyśli, że będą po otrzymaniu takiego oświadczenia dodatkowo wydzwaniać do ludzi i wymagać podania danych osobowych. Tyle jest gadania o oszustwach i wyłudzaniu danych, wszystkie rozsądne banki zrezygnowały z tego kanału komunikacji, ale allegro wymyśliło, że będzie lekceważyć podpisane oświadczenie woli, dopóki ktoś z drugiej strony słuchawki nie poda danych osobowych. Co to jest jakieś średniowiecze? Nie mam pewność kto do mnie dzwoni, ani oni nie mają pewności kto odbiera telefon. Chce odstąpić od allegro pay w jaki sposób to zrobić? Czy mają prawo do odrzucania oświadczenia woli, podpisanego, wysłanego przez ich formularz kontaktowy z przypisanego do moich danych konta? Proszę o pomoc. Nie chcę dłużej tego allegro pay bo ciągle wysyłają zapytania do bika. Jak to rozwiązać definitywnie. Nie potrzebuję porad w stylu "po prostu nie korzystaj z allegro pay".
@Client:118005553 "Przecież to się kupy nie trzyma."
Niestety to się właśnie bardzo trzyma kupy, tylko ze to jest inny specyficzny sposób myślenia.
Ważna jest ilość klientów, bo ilość klientów, ilość i wartość transakcji to są wskaźniki wielkości, wskaźniki rozwoju firmy, to nadzieja na wzrost wartości na giełdzie.
Drobne sprawy takie jak ukrycie czy odkrycie zakupu można załatwić po prostu, po ludzku, ale sprawy globalne dla firmy są bacznie obserwowane przez zwierzchników. A tam nie ma przeproś. Więc nikt się nie wychyli.
Dobranoc.