Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. 11 kwietnia był problem z płatnością allegro pay przez co kupiłam towar 4 razy i za każdym razem zamówienie było natychmiastowo anulowane a nadal zabierało środki z allegro pay . Po rozmowie na mesenger z pracownikiem allegro zostałam poinformowana że zwrot środków powinien sprzedawca zwrócić w ciągu dwóch dni roboczych . Do tej pory brak zwrotu środków. Ile czasu ma tak naprawdę sprzedawca na zwrot środków na allegro pay?
Tak naprawdę ma do 14dni max ale jak nie doszło do zakupu to allegro podaje 2 dni, ale....😁
No właśnie , ale....
......powinien zrobić to bezzwłocznie.😁
Przy anulowaniu to allegro z automatu zwraca wpłatę. Dostałeś jakoś wiadomość o zwrocie od allegro.
Anulowaniu płatności czy zakupu?
Anulowanie całego zakupu
Nie żadnej wiadomości nie dostałam tylko że moje zakupy zostały pomyślnie anulowane
Jeśli nie dostałaś e-maila od allegro to znaczy że sprzedawca jeszcze nie zwrócił ci pieniędzy.
Sprawdź jeszcze folder spam i powiadomienia być może trafila wiadomość o zwrocie pieniądzy.
Sprawdź jeszcze w panelu allegro pay
@aga_aa2
Do czasu po którym sprzedawca zwróci środki przez Allegro Finanse, dolicz do 3 dni roboczych, które AF zastrzega sobie na rozliczenie ich z Kupującym.
Nawet jeżeli sprzedawca zrobi zwrot przez Allegro Finanse w ciągu 2 dni roboczych to kupujący może zauważyć je nawet dopiero po 5 dniach roboczych (a to już będzie z uwzględnieniem Świąt: ponad tydzień)
Ale sprawdź Allegro Pay -panel!
Sprzedawca ma 14 dni na zwrot pieniędzy, ale może zwrócić pieniądze wcześniej