Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
24.03.2023 zakupiłem od firmy Sferis tablet Lenovo TAB11 5G. Nr. zamówienia b6ee5c80-ca37-11ed-aa20-a7da9f05f13c . Wielokrotnie ulegał awariom. 06.11.2024 z powodu kolejnej wysłałem tablet do sprzedającego na naprawę gwarancyjną . Do chwili obecnej sprawa nie została rozwiązana .
@Client:103032695 zero bo nie jest gwarantem... on go nie naprawia on go tylko przekazał do gwaranta. Czas naprawy gwarancyjnej i warunki gwarancji są podane w karcie gwarancyjnej. Sprzedawca nie odpowiada za tą naprawę.
Lenovo udziela gwarancji bezpośrednio nadawcy końcowemu, sprzedawca nie jest stroną w gwarancji.
Także ewentualne naprawy w ramach gwarancji realizowane są bezpośrednio, czy serwis odbiera produkt bezpośrednio od nabywcy końcowego i po naprawie odsyła spowrotem do nabywcy.
A serwis ma standardowo 14 dni na naprawę. Termin liczymy od dnia dostarczenia towaru do punktu wskazanego w karcie gwancyjnej (w przypadku wysyłki do sprzedawcy, okres ten nie wlicza się do czasu naprawy, serwis nie zwraca także kosztów wysyłki do i od sprzedawcy).
Reklamacja gwarancyjna- udziela jej gwarant, może to być sprzedający i może być producent, Ty lepiej złóż rekalamcję u sprzedającego, jest to 2lata od chwili zakupu. Ma on 14dni na jej rozpatrzenie, złóż i czekaj co odpisze: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
nie odsyłaj tylko czekaj na ruch sprzedającego.