Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Dziś w nocy dostałam taką informację od:
Szczegółowe zestawienie transakcji składających się na wypłatę załączamy w pliku oraz informujemy o zleceniu wypłaty środków zgromadzonych w ramach usługi PayU.
Nie sprzedawałam nic przez allegro dlatego proszę o informację o co może chodzić.
Pozdrawiam
Środki i historia operacji - Allegro Sprawdź tu. Jak coś jest to tu będzie wymienione, a jak nie to może to jakiś spam...
@ola0701 A nie było branie coś na raty i była nadpłata, sprawdź w panelu Allegro Pay.
@ola0701 Cześć. Nie widzę zlecenia żadnej wypłaty z Twojego konta, prześlij nam proszę tego mejla na phishing@allegro.pl, sprawdzimy to 🙂
Cześć, taka informacja pokazała się na koncie mojego męża:
Cześć, Informacja pokazała się na koncie mojego męża który nic nie sprzedawał na allegro, jedyne co to mógł coś kupić ale nic też nie zwracał. Obecnie mąż przebywa zagranicą i nie ma możliwości sprawdzenia o co chodzi. Taki jest tytuł transakcji: 8682ec08-18ac-44e7-8a7f-832a6a9e32f0
|
@ola0701 Mąż powinien napisać do nas z konta, którego dotyczy sprawa (czyli konta z powiązanym adresem mejlowy, na który przyszła wiadomość). 🙂
Przekaże taką informację mężowi.
Czy może to być jakiś SPAM?
@ola0701 Tak, to może być jakiś SPAM (dlatego przekaż proszę mężowi, żeby nie klikał w żadne linki, jeśli w tej wiadomości takie są).