anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak anulować Allegro pay. gdy Sprzedający ma brak zwrotu lub anulowanie zakupu. na koncie.

ZSiemczyk
#7 Wielbiciel#

Jak anulować zakup na  Allegro pay. gdy Sprzedający ma brak zwrotu lub anulowanie zakupu. na koncie.

Nie chce wysłać opłaconego towaru , mimo że proponuję opłacenie kosztów przesyłki. Mam przyjechac osobiście i odebrać. mieszka zbyt daleko.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Tak jak zwykły zakup, ale to problem sprzedającego, on deklaruje czas wysłania i ma to zrobić zgodnie z zawarta umowa, czas dostawy minął?

oznacz moderatorów

ZSiemczyk
#7 Wielbiciel#

Ale ja kupiłem towar przez Allegro pay . sprzedający miał możliwość wysłania za pobraniem po wcześniejszym kontakcie. Czyli kupiłem jak twierdzi sprzedający z odbiorem osobistym. Ale on to niejasno opisał. Napisałem że mu dopłacę za przesyłke. Ale on nie chce sie zgodzic. Proponuje żebym anulował zakup. On takiej opcji nie ma . jest nie aktywna.

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Rozwiń myśl.

oznacz moderatorów

ZSiemczyk
#7 Wielbiciel#

Ale ja kupiłem towar przez Allegro pay . sprzedający miał możliwość wysłania za pobraniem po wcześniejszym kontakcie. Czyli kupiłem jak twierdzi sprzedający z odbiorem osobistym. Ale on to niejasno opisał. Napisałem że mu dopłacę za przesyłke. Ale on nie chce sie zgodzic. Proponuje żebym anulował zakup. On takiej opcji nie ma . jest nie aktywna

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Jak sprzedający zwróci środki to wpłyną na allegro i zakup się spłaci. Przypilnuj tylko, żeby wywiązał się z terminu. W razie czego dyskusja, bo tu sprzedający dzielą się na 2 kategorie: zwracających jeszcze tego samego dnia lub nagminnie "zapominających", a po dyskusji od razu się poprawiających. 

oznacz moderatorów