anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak anulować zamówienie

Client:92020123
#7 Wielbiciel

Witam mam pytanie ponieważ zakupiłem wczoraj tableta na allegro pay i chciałem dzisaj anulować zamówienie lecz takiej opcji nie ma .Przedmiot nawet nie został spakowany ani przygotowany.

Prosze o pomoc i odpowiedź 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Może to prywatne konto, wtedy nie ma tej opcji. Kliknij na zwrot i dodatkowo dobrze napisać jeszcze wiadomość. Poza tym komunikaty allegro niestety często bywają błędne. Przykładowo o wysłaniu paczki dowiadujesz gdy kurier wyjmie ją  z paczkomatu, a nie gdy sprzedawca ja tam włoży. To standard w tym serwisie.

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Allegro Pay to zakup na raty, tam zawsze jest zwrot, anulowanie itd. ale jak to zakup na Allegro Lokalne i od prywatnego sprzedającego to wg prawa bez zgody sprzedającego nie ma zwrotu, jest tylko 2lata na reklamacje. Musisz skontaktować się ze sprzedającym, masz tam czat.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć @Client:92020123. Jeśli nie masz możliwości anulacji zamówienia, to skontaktuj się ze sprzedającym i poinformuj go o rezygnacji. Możesz również zgłosić odstąpienie od umowy. 
Do sprzedającego możesz napisać przez opcję ''Zadaj pytanie'', którą znajdziesz w treści oferty lub rozpocząć Dyskusję
Tutaj znajdziesz dodatkowe informacje na temat anulowanych/zwróconych zakupów z Allegro Pay.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów