Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie ponieważ zakupiłem wczoraj tableta na allegro pay i chciałem dzisaj anulować zamówienie lecz takiej opcji nie ma .Przedmiot nawet nie został spakowany ani przygotowany.
Prosze o pomoc i odpowiedź
Może to prywatne konto, wtedy nie ma tej opcji. Kliknij na zwrot i dodatkowo dobrze napisać jeszcze wiadomość. Poza tym komunikaty allegro niestety często bywają błędne. Przykładowo o wysłaniu paczki dowiadujesz gdy kurier wyjmie ją z paczkomatu, a nie gdy sprzedawca ja tam włoży. To standard w tym serwisie.
Allegro Pay to zakup na raty, tam zawsze jest zwrot, anulowanie itd. ale jak to zakup na Allegro Lokalne i od prywatnego sprzedającego to wg prawa bez zgody sprzedającego nie ma zwrotu, jest tylko 2lata na reklamacje. Musisz skontaktować się ze sprzedającym, masz tam czat.
Cześć @Client:92020123. Jeśli nie masz możliwości anulacji zamówienia, to skontaktuj się ze sprzedającym i poinformuj go o rezygnacji. Możesz również zgłosić odstąpienie od umowy.
Do sprzedającego możesz napisać przez opcję ''Zadaj pytanie'', którą znajdziesz w treści oferty lub rozpocząć Dyskusję.
Tutaj znajdziesz dodatkowe informacje na temat anulowanych/zwróconych zakupów z Allegro Pay.