Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak długo czeka się na ponowne odblokowanie Allegro Pay? Miałem do spłacenia parę zakupów, ale zrobiłem to długo po terminie i mój dług został sprzedany. Spłaciłem go na początku sierpnia tego roku. Ile muszę czekać na możliwość dalszego korzystania z Allegro Pay?
A kto to wie, zapytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc
Oni też nie wiedzą. Już dwa razy pisałem i cały czas ta sama śpiewka. Śmieszna firma
Ale moderacja także Ci nie odpowie ponieważ to osobny dział.
@ghiggia58 Po prostu nie chcą na takie pytania odpowiadać. Więc to nie "śmieszna firma" a gest uprzejmości, może nie chcą cię stresować.
Klienci którzy nie spłacają zadłużenia dłużej niż 3 miesiące są zgłaszani do BIK - Biuro Informacji Kredytowej.
Klienci którzy nie spłacają kredytów dodaje się do takiej specjalnej listy, to jest Krajowy Rejestr Długów..
Nie wiem na której liście jesteś ale nie miej pretensji do Allegro, miej pretensję do siebie, bo prawdopodobnie w najbliższym czasie nie dostaniesz nigdzie kredytu, może najwyżej w Prowidencie.
@ghiggia58 Aha, żeby to wyprostować, naprawić porozmawiaj z tymi instytucjami możliwe że doradzą ci jak oczyścić kartotekę. Dopiero kiedy tam będziesz czysty możesz zwracać się do Allegro czy dowolnego banku o kolejny kredyt.