Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem uzależniona od zakupów przez Allegro Pay i chciałabym usunąć taką opcję z mojego konta.
A może wypowiedzieć jak ma na raty wzięte kilka rzeczy? Czy dopiero jak spłaci?
@az1rael w każdym momencie można wypowiedzieć umowę, oczywiście wszystkie dotychczasowe umowy trzeba spłacić pomimo rezygnacji.
@la_nika chodziło mi o to czy wypowiedzenie umowy powoduje nakaz natychmiastowej spłaty wszystkiego czy zostaje tak jak było na raty
@az1rael w przypadku wypowiedzenia umowy ze skutkiem natychmiastowym Umowa zostaje rozwiązana, a kupujący musi niezwłocznie oddać całą kwotę zakupu (wraz z odsetkami jeśli zostały naliczone). Jeśli korzysta z 14 dniowego okresu wypowiedzenia, a termin spłaty nie jest krótszy, niż 14 dni, to ma jeszcze 14 dni.
@Client:40411008 a myślisz że czemu sklepy dają odroczoną płatność czy raty 0 %, żeby kupować bez zastanowienia 🙂
Bardzo sprytny myk a problemy zaczynają się później 😞
Jeśli chcesz wypowiedziec umowę z allegro pay musisz zamówić kontakt telefoniczny,lub napisać na czacie z allegro, będziesz musiała jeszcze jakieś dane podać chyba PESEL itp.Przez formularz odstąpienia od umowy nie ma takiej możliwości żebyś wypełniła i go wyslała.
Pamiętam gdy wypowiesz umowę już nigdy nie będziesz mogla aktywować usługi, więc czy warto, decyzja należy do ciebie.
Możesz też poprosić o zmniejszenie kwoty jaką została ci przyznana .