Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupiony towar ponieważ nie doszedł na czas anulowałam Pieniądze z konta zostały pobrane , sprzedający ich nie zwrócił ponieważ po upływie czasu zapłaty za zakup , czyli po 30 dniach na koncie nastąpiła niedopłata Co zrobić w takiej sytuacji ? Czy jestem zmuszona zapłacić za towar którego nie otrzymałam ??
@Client:83433393 Tak niestety musisz spłacić, ale jak nie zwrócił to otwórz dyskusję a zaraz zwróci. Po jego zwrocie i jak nastąpi nadpłata to będziesz mógł sobie ją wypłacić.
Dyskusja jest otwarta , sprzedający blokuje konta , znika , nie reaguje Totalny oszust
@Client:83433393 Którego zamówienia dotyczy ta sprawa? Czy kontaktowałaś się ze sprzedającym w sprawie zwrotu środków? Zgodnie z prawem sprzedający ma na to 14 dni.
Sprzedający zapewnia że pieniądze zwrócił Nr sprawy 39423409
@Client:83433393 Sprawdzimy to i dostaniesz odpowiedź w sprawie 39423409 🙂
Czy udało się ustalić co z pieniędzmi ze zwrotu ?
@Client:83433393 bardzo Cię przepraszam, że wciąż nie otrzymałaś od nas odpowiedzi, ale nasi pracownicy niebawem powinni się z Tobą skontaktować w prowadzonej korespondencji w sprawie tego zwrotu.
Kiedy mogę oczekiwać na kontakt kogoś z Allegro ?
@Client:83433393 poprosiłam o pilną informację dla Ciebie w sprawie tego zwrotu, bardzo proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. Przepraszam, że tak długo to trwa.