Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Kiedyś przez aplikację składałem wniosek o allegro pay i z tego co pamiętam po kliknięciu klawisza z automatu został odrzucony z powodu Biku. Dziś mam już Bik , że tak powiem czysty, ale nadal jest ta sama informacja po wejściu w apce w allegro pay. Czy jest opcja żeby ktoś to jeszcze raz rozważył? Czy ta informacja jest aktualna i nadal allegro pay twierdzi, że jestem niewypłacalny?
@Bartek0108 Cześć. 🙂 Napisz do nas przez ten formularz, odblokujemy Twój wniosek: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc&subjectId=4a9d8d9d-6...
Po rozmowie na czacie z konsultantem, dostałem odpowiedź, że na tę chwilę Allegro nie jest w stanie odblokować mi wniosku i jeżeli będzie taka możliwość, to dostanę informacje na e-mail. W każdym razie dziękuję za pomoc.
Zła historia kredytowa czyli jest bardzo ważna i sprawdzana, niedawno aż prosili się żeby aktywować a teraz proszę mają już odpowiednią ilość "jeleni".
Generalnie historie mam wyczyszczoną. Starałem się o to kilka lat tak naprawdę. Teraz mam w BIKu pusto, nie mam żadnej historii. Zapewne brak jakiejkolwiek informacji jest zły. Tak jak bym zaczynał zupełnie od początku. Myślę, że teraz nawet nie sprawdzili mojej historii, bo tak jak piszesz mają już wystarczającą ilość ludzi na allegro pay. Ja nie koniecznie chciałem z tego korzystać. Celem bardziej było sprawdzenie czy temat przejdzie. Jeżeli tak to po prostu znaczyłoby, że jest dobrze, ale się nie udało póki co 😉