Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
pytanie mam retoryczne bo nie wiedziałem jak to działa czy ktoś miał już do czynienia z tym ? bo chce tą usługę całkiem usunąć , jak to nie pomoże usunę konto , jeżeli nie bedę z tego korzystał a ta kwota jaka mi podali trzeba ją splacić ?
czekam na jakąś podpowiedz cokolwiek lub na konsultacje z kimś z alegro ?
@Client:100757816 aktywacja i korzystanie z usługi Allegro Pay są całkowicie bezpłatne. Możesz korzystać z Twoich Środków wtedy, gdy potrzebujesz. Nie musisz spłacać przyznanych środków, spłacasz tylko (w ciągu 30 dni) zakupy które zrobisz jeśli jako metodę płatności wybierzesz Allegro Pay.
Twoje środki w Allegro Pay nie są kredytem i nie mają wpływu na Twoją zdolność kredytową. Informacje dotyczące umowy przekazujemy do baz zewnętrznych dopiero po tym, gdy kupisz wykorzystując Allegro Pay jako metodę płatności. Robimy to na podstawie zaznaczonych podczas akceptacji umowy zgód.
Jeśli mimo wszystko chcesz zrezygnować, możesz to zrobić w swoim panelu Allegro Pay:
Jeżeli zdecydujesz się na rezygnację z Allegro Pay, nie będzie już możliwości ponownego uruchomienia usługi na Twoje dane.
ale gdy chce to rozwiazać nie przychodzi mi sms zwrotny żeby tego się pozbyć bo ja sam rozumiem teraz że to w taki sposób działa a mi na serio to nie jest potrzebne , wole kupić za kasę ktora sam zarabiam ,jesli mnie rozumiesz o co mi chodzi
poza tym najpierw badam co jest z tym zwiazane ale na serio dla mnie to nie jest potrzebne a gdy chciałem to od razu anulować pomyslałem że to jest na zasadzie kredytu , ale zadnych zakupów nie zrobiłem jeszcze
@Client:100757816 Wypowiadasz umowę i tyle.
@Client:100757816 możesz sobie mieć tę usługę aktywną i nic Cię to nie kosztuje, ale jeśli wolisz zrezygnować, to oczywiście masz do tego prawo 🙂 Czy próbowałeś tylko raz i sms nie przyszedł? Czy restartowałeś telefon?
Jeśli standardowe działania nie pomogły, napisz do nas za pomocą formularza, wpisz "Rezygnacja z Allegro Pay", kliknij na pop upie który się pojawi "nie, nadal potrzebuję pomocy", następnie wybierz sposób kontaktu.