anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak spłacić całość Allegro Pay- brak opcji najbliższe spłaty

05190
#7 Wielbiciel#
  • Wszedłem w Allegro pay. Zaznaczyłem wszystko co było. Spłaciłem i nadal widnieje mi kilka pozycji. Ale już tylko w zakładce zakupy. Dlaczego zwyczajnie nie ma opcji SPŁAC WSZYSTKO. I potem ewentualna nadpłata zwracana jest na wskazane konto. I już!!! Jak zawsze Allegro ze swoim beznadziejnym interfejsem komplikuje wszystko. Nerwicy można dostać
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@05190 a są to zakupy do spłacenia? W zakładce "Zakupy" są widoczne również spłacone zakupy.
Jeśli zakup jest do spłacenia, to kliknij go, wybierz harmonogram spłat, jeśli nie pojawi się opcja "spłać", wejdź w podlinkowaną pod numerem umowę Allegro Pay, na ostatniej stronie będzie indywidualny numer do spłaty, na to konto możesz wykonać przelew. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@05190 Nie da się z pozycji Allegro Pay spłacić całości na raz, takie spłaty łączone czy całościowe tylko na nr kont bankowych, niestety.

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Jeśli zakup jest do spłacenia możesz spłacić całość poprzez panel allegro pay, wybierz metodę zapłaty blik lub kartą płatniczą , zaznacz kwadracik cała pozostała kwota 

Oczywiście możesz też przelewem tradycyjnym spłacić całość w panelu są dane do przelewu

Screenshot_20240520-165816~2.png

oznacz moderatorów