Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ciulak udostępniamy możliwość wnioskowania do Allegro Cash tylko wybranym klientom. Jednak chcemy, aby strona promocyjna Allegro Cash była otwarta dla wszystkich naszych użytkowników. Aby nie stracić Waszego zainteresowania, dajemy możliwość zgłoszenia chęci przystąpienia do programu. Jednak tylko wybrane osoby, które zgłosiły chęć przystąpienia do Allegro Cash otrzymają powiadomienie o możliwości złożenia wniosku.
Jeżeli nie masz przycisku [Chcę dołączyć] to znaczy, że być może już go wcześniej kliknąłeś. Mogło to być nawet kilka tygodni/miesięcy temu. W takim przypadku musisz po prostu jeszcze poczekać. Gdy tylko będzie możliwość uruchomienia Allegro Cash u Ciebie - otrzymasz od nas wiadomość e-mail.
Były tu wpisy że nawet mimo kliknięcia wcześniej przycisku to jest nadal możliwa aktywacja. Dlaczego wybranym??
@LEW433 obecnie ta usługa jest jeszcze w fazie testów. Mam nadzieję, że już wkrótce będę mogła przekazać więcej informacji na jej temat 🙂
Na razie wsze testy nie wychodzą na dobre użytkownikom.☹️
To po cho..e robić sensjacje i ogłaszać się skoro to nie działa. Może napiszcie wprost, ze nie ma pieniędzy na cashback, żeby wszyscy nie obkupili się, bo pewnie zaproszenia lecą dla tych co kupują tyle co nic a dla regularów tylko ochłapy. Dokładnie tak samo jak jest z losowymi kuponami - ludzie dostają a ja równolegle nawet jednego nie widziałem.