Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam taki problem że paczka miała do mnie nie dojechać bo zły adres podałem i zauważyłem to i anulowałem ją w czasie drogi i chciałem jeszcze raz zamuwić ale z dobrym adresem ale jakimś cudem kurier dojechał i dostarczył paczkę gdy była ona anulowana i teraz mam problem bo ją anulowałem a chciałbym to cofnąć na normalny zakup ale chyba nie ma takiej opcji i mam teraz problem bo moja dziewczyna i jej brat z którymi mieszkam przyjechał szybciej ta żecz to tłumik do skutera i go zamontowali a paczka jest anulowana z przyczyny wymienionej powyżej i teraz chciałbym z anulowanej paczki zrobić normalny zakup a nie chciałbym go Tera demontować i odsylać i jeszcze raz czekać da się coś z tym zrobić czy wystarczy tylko że zapłacę wtedy za niego jak go anulowałem?
Nie ma możliwości systemowej zmienić tego.
Cześć @Client:88206325. Nie ma możliwości cofnięcia anulacji zamówienia. Skontaktuj się w tej sprawie ze sprzedającym i wyjaśnij, że to pomyłka. Jeśli zakup był opłacany przez Allegro Pay, a sprzedający nie zrealizował zwrotu środków, to Twoje należności nadal będą oczekiwały na spłatę.
@MiMary Nie da się cofnąć, ale dziwne jest to jak kupujący mógł kliknąć Anuluj kiedy sprzedawca już wysłał paczkę ? Czyżby wasi eksperci znowu coś "ulepszyli" ?
Proponuje właśnie to wyjaśnić z "odpowiednim zespołem"
Pozdrawiam
@br., na pewno się temu przyjrzymy 🙂