Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wrócić do sposobu płacenia raty 0 procent?
Nie chce palić przez pay,chce zwykle stare raty zero bo są korzystniejsze i dłuższe terminy bez odsetek.
@Daniel19840 Nie musisz płacić z Allegro Pay. Po prostu wybierasz przedmioty dostępne na raty i płacisz w ratach. Wpisz w wyszukiwarkę nazwę towaru, potem z lewej strony listy ofert zaznacz "raty zero" i kup przedmiot na raty.
https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/informacje-ogolne/jak-kupowac-na-raty-rKxBgYZnDIX
@Daniel19840, po odstąpieniu od usługi Allegro Pay, nie będziesz już mógł aktywować jej ponownie. Natomiast, gdy po prostu nie korzystasz z limitu, nic Cię to nie kosztuje. W razie zmiany zdania będziesz mógł skorzystać z Allegro Pay w przyszłości. 🙂
Z Rat Od.nowa możesz skorzystać zawsze - wystarczy, że w filtrach zaznaczysz "raty zero", gdy szukasz konkretnego produktu na Allegro.
Nie do końca tak jest.
Spojrzałem na konto znajomego,nie brał tej opcji allegro pay. U niego np ta sama kosiarka spalinowa dostępna była z w opcji tary zero nawet 20 rat i bez dodatkowych kosztów. Ile kosztuje tyle do spłaty a u mnie bez kosztów tylko na 3 raty.
W opcji allegro pay. Nie mam takiej możliwości jak on
@Daniel19840 Masz rację, różne są oferty z różna ilością rat, ty możesz wybierać z których chcesz skorzystać, ale jak Ci radzi @mr_oma nie musisz wypowiadać umowy allegro pay. W tej ofercie możesz kupić na raty zero a w innej skorzystasz z innej metody.