anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jeśli spłacę allegro pay moge starać się o wycofanie przetwarzania danych osobowych w BIK

karolina0019
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

kostas11
#21 Demiurg#

@karolina0019 tak jak zrezygnujesz z Pay a tak po spłacie, wykreślenie z BIK następuje do 14 dni, allegro ma 7 dni na zgłoszenie spłaty a kolejne 7 ma BIK na zmianę że spłacone.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

karolina0019
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź, a jak rezygnuje się z pay ?

oznacz moderatorów

karolina0019
#7 Wielbiciel#

@kostas11 i czy wpływa to na kredyt hipoteczny? Mam zamiar starac się o kredyt hipoteczny a nie wiem czy to bd jakiś problem ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@karolina0019 aby zrezygnować z Allegro Pay (z okresem 14 dniowego wypowiedzenia) napisz do nas za pomocą tego formularza

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

karolina0019
#7 Wielbiciel#

la_nika a czy wpisy z allegro pay które widnieje w BIK wpływa na kredyt hipoteczny?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@karolina0019 samo posiadanie limitu Allegro Pay nie wpływa na twoją zdolność kredytowa, ale w momencie zakupu z Allegro Pay akceptujesz warunki umowy, która zgodnie z polskim prawem są umową o kredyt konsumencki.
Informacje dotyczące umowy możemy przekazać do baz zewnętrznych, wówczas mogą one wpłynąć na decyzję kredytową. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

karolina0019
#7 Wielbiciel#

A jeśli wycofie o przetwarzaniu danych osobowych to nie wpłynie na to ?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@karolina0019 to zależy ile zarabiasz ? każdy bank inaczej to wylicza, ale raczej pożyczki na miesiąc które spłacasz terminowo, mogą Ci pomóc, lepiej to wygląda niż czyste konto w BIK 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

karolina0019
#7 Wielbiciel#

Sprawdzałam dzisiaj BIK ocena punktowa znak zapytania a wskaźnik jest na zielono 

oznacz moderatorów