@rinnko czy dobrze rozumiem, że chcesz skorzystać z Allegro Pay i zapłacić za zakup w dwóch ratach?
Właśnie tak, ale po wielu próbach, wciąż wyświetla mi się tylko opcja od 3 rat w górę, i wszystkie oprocentowane. Próbowałem nawet dodać nowy zakup (przedłużenie SMART) i zanim przycisnąłem ZAPŁAĆ Z PAY pojawiła się info o dwóch nieoprocentowanych ratach, jednak po zatwierdzeniu wpłaty znowu miałem tylko możliwość od 3 rat. Wtedy wykorzystałem przycisk ZREZYGNUJ Z UMOWY i finalnie mam do zapłaty całość ze wszystkich zakupów (4 szt), zmieniło się tyle, że za wszystko przesunął się termin spłaty na 20 marca.
@rinnko napisz proszę w tej sprawie za pomocą tego formularza. Doradca Allegro Pay po telefonicznej weryfikacji tożsamości będzie mógł Ci pomóc.
Zanim tu napisałem, rozmawiałem z doradcą. On mówi swoje, a system Allegro robi swoje. Wniosek jest jeden: nie ma takiej opcji , żebym swoje spłaty mógł rozłożyć na dwie nieoprocentowane raty. W moim przypadku SMART jest ok, jeśli chodzi o darmowe przesyłki, ale z tymi ratami to jakiś niewypał. Przyszła mi taka myśl, że problemem może być mój system Win10, albo Firefox.