Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam dwa pytania, na które nie znalazłem nigdzie odpowiedzi:
1. Ponieważ karta Allegro Pay jest kartą kredytową, to czy i w jakiej wysokości pobierana jest opłata roczna za jej posiadanie (odnawianie się) ?
2. Doczytałem, że limit na karcie Allegro Pay jest tym samym limitem, który mamy w Allegro Pay. Czy te limity mogą się różnić lub jak i do jakiej kwoty można zwiększyć taki limit ?
Pozdrawiam serdecznie 🙂
@ardan33 co do odnowienia to należało zapoznać się podczas wnioskowania o kartę 😉 ja obstawiam, że nie ma żadnych kosztów (niby tak mawiają). Co do limitu to w panelu allegro pay można wnioskować o zwiększenie limit nie jest on określony. Kiedyś maks było 4200.
Nie mogłem zapoznać się podczas wnioskowania o kartę, ponieważ nie wnioskowałem o tę kartę. Wolę spytać o opłaty, zanim zawnioskuję. Co do limitu to wiem, bo mam właśnie 4200zł. ale pytam, czy na karcie można mieć np. większy?
@ardan33 samo utrzymanie karty jest bezpłatne. Jeśli spłacisz zakup w całości w ciągu 30 dni, kredyt będzie dla ciebie darmowy. Okres ten liczony jest oddzielnie dla każdej transakcji, a nie zbiorczo, jak w karcie kredytowej.
Zakupy nie mogą przekroczyć dostępnej kwoty Twoich środków przyznanych w ramach usługi Allegro Pay - sprawdzisz je w panelu Allegro Pay oraz w panelu karty Allegro Pay.
O przyznanie wyższej kwoty Twoich środków możesz wnioskować w panelu Allegro Pay. Instrukcję znajdziesz tutaj.