Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Potrzebuję porady, bo już zgłupiałem totalnie...
Wczoraj chcąc zapłacić kartą Allegro Pay w internecie potrzebowałem jej pełnych danych. Niestety, nie mogłem przypomnieć sobie kodu dostępu, wpisałem trzykrotnie niewłaściwy i zablokowałem dostęp do danych karty.
Skontaktowałem się od razu przez formularz i dostałem odpowiedź, że można to rozwiązać telefonicznie i umówiłem się na rozmowę dziś rano.
Dziś rano o g. 9:30 zadzwoniła konsultantka, zweryfikowała mnie pozytywnie i powiedziała, że zresetowała kod i za kilka chwil będę mógł ponownie go nadać w aplikacji.
I teraz - albo ja jestem głupi i ślepy, albo nic takiego się nie wydarzyło... W aplikacji nigdzie nie widzę opcji nadania kodu, a próba zobaczenia danych karty nadal kończy się informacją o blokadzie. Napisałem po godzinie kolejny ticket i od ponad 4h zostaję bez odpowiedzi...
Z góry dziękuję za wskazówki
Nieoczekiwanie pomoc przyszła nagle z samego Allegro. Może to komuś pomoże na przyszłość.
Jeśli po zresetowaniu przez konsultanta/konsultantkę kodu dostępu nadal go nie możecie nadać, to należy odinstalować aplikację, ponownie ją zainstalować i po zalogowaniu w panelu karty będzie możliwość ustalenia nowego kodu.
Dziękuję za pomoc pani na infolinii allegro. Wszystko działa jak należy.
W regulaminie jest napisane że odblokuje się po 24godz., po północy.
tak, ale dotyczy to kodu PIN, nie kodu dostępu. Kod dostępu można zresetować tylko na infolinii allegro.
Dzięki wielkie.Dwa razy odblokowywałem przez konsultanta. Nie wspomniał,że może być potrzeba reinstalacji aplikacji allegro.Jeszcze raz dzięki .