Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Chciałbym zgłosić kradzież konta na Allegro. W nocy otrzymałem informację o próbie płacenia kartą z banku w którym nie posiadam już konta oraz jakiś kod do allegro pay. Zauważyłem tą wiadomość rano. Ktoś włączył weryfikację dwuetapową na moim koncie. Do weryfikacji podany jest nie mój nr telefonu. Nie mogę także zalogować się do swojego konta e-mail. Bardzo się denerwuje. Obawiam się, że ktoś może wykorzystywać moje konto. Proszę o pomoc żeby nikt nie został oszukany przez osobę, która wykradła moje konto.
Proszę również o wskazówkę czy powinienem sam zgłosić to zdarzenie na policję.
Z góry dziękuję i pozdrawiam. Konto [edycja].
Cześć, @ediksi. Nasz dział bezpieczeństwa podjął już odpowiednie działania. Dzisiaj, o godzinie 09:53, wysłaliśmy do Ciebie wiadomość mailową w tej sprawie.
Na razie nie mam jeszcze dostępu do konta e-mail, więc to chyba mija się z celem, bo e-maila też mi ukradli/ zablokowali. Złodzieje mogą odczytać tego e-maila a ja nie.
Wczoraj po godzinie 23 dostałem smsa z kodem do allegro pay, jeżeli ktoś coś kupił to ten zakup został zablokowany? Czy będę później musiał go uregulować? Ta niewiedza jest dla mnie strasznie denerwująca.
@ediksi, nasz dział bezpieczeństwa przywrócił Twój numer telefonu w ustawieniach konta. Po zalogowaniu możesz samodzielnie zmienić adres mailowy w ustawieniach lub mogę poprosić o kontakt telefoniczny i pomoc w zmianie. Daj tylko znać, czy jesteś tym zainteresowany.
Odnośnie zakupów z Allegro Pay - zostały one anulowane, nie musisz się tym przejmować.
Dziękuję. Teraz mogę odetchnąć. Teraz jestem w pracy. Jak wrócę to na spokojnie spróbuję się zalogować.