Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wita
Witamzrobiłam zakup przez Allegro pay ale zwróciłam te dwie bluzki ponieważ koszt przesyłki był większy niż koszt bluzki a nadal żądacie ode mnie zapłaty 140 paru złotych pierwszą zapłatę powinnam zapłacić chyba 7 czy 8 stycznia 2025 roku dlaczego je tak jest
Tak jak sprzedający nie zwróci do tego czasu to musisz splacić, później jak powstanie nadpłata to sobie ją wypłacisz, sprzedający ma obowiązek zwrócenia środków po zwrocie zakupu niezwłocznie ale ma max 14dni, jak minie czas i nie zwróci to otwórz dyskusję.
@Client:47088282 w pierwszej kolejności to sprzedawca musi zwrócić pieniądze. Trafią one na umowę Allegro Pay, jednocześnie ją spłacając. Podaj numer zamówienia- sprawdzę, czy sprzedający zwrócił pieniądze.
Musisz pilnować czy sprzedawca zrobił zwrot. LEW dobrze radzi załóż dyskusję, Wtedy zwykle szybko zwroty się odnajdują. Na przyszłość dajesz 2 tygodnie, jak w tym czasie nie zwróci to od razu dyskusja. Firmy od ciuchów są zawalone zwrotami i tak często się zdarza, w innych kategoriach raczej takich problemów nie ma... Tak właściwie to przypomniałaś mi, mojemu asiorowi też chyba ze 3 tygodnie mijają xD. Też muszę podyskutować.