Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@karoldziaczek podaj proszę numer zgłoszenia, zweryfikuję Twoją sprawę.
Nie mam numeru sprawy
Proszę jednak pamiętać, że zgodnie z art. 10.1 Regulaminu Allegro Pana działanie powinno odpowiadać dobrym obyczajom oraz nie może negatywnie wpływać na bezpieczeństwo funkcjonowania Allegro i szkodzić jego użytkownikom. Proszę, aby wyjaśnił Pan tę sytuację. Pozdrawiam // Sandra Zespół Allegro Masz więcej pytań, na które szukasz odpowiedzi? Możesz skorzystać z doświadczenia innych Klientów Allegro. Wejdź na spolecznosc.allegro.pl spolecznosc.allegro.pl
Taką wiadomośc otrzymałem
Ktoś pomoże?
@karoldziaczek dzięki za doprecyzowanie. W takim układzie powinieneś w odpowiedzi na tę wiadomość przesłać wyjaśnienia, dlaczego naruszyłeś regulamin platformy we wspomniany sposób, zapoznać się z regulaminem, poinformować w korespondencji, że to zrobiłeś i więcej nie dojdzie do naruszeń z Twojej strony.
Wysyłam wiadomośc kilka dziennie i albo nie dochodza wiadomości albo,nie odpisują,czy moge meil kontaktowy do allegro?
@karoldziaczek potrzebuję do weryfikacji numeru sprawy, który jest w tytule maila. Bez tego nie jestem w stanie zlokalizować Twojej korespondencji.
szczerze to chyba zrezygnuje z tego.,,i proszenia ich o łaskę,,straca klienta,,najwyzej
Co zrobiłeś?
Zawiesiliśmy konto, ponieważ marcin15-9 otrzymał od Pana obraźliwe zwroty w korespondencji: TAK WIDZE BOP KUPUJE DUZO FRAJERZE Zdaję sobie sprawę, że niektóre trudne sytuacje mogą wywoływać emocje. Proszę jednak pamiętać, że zgodnie z art. 10.1 Regulaminu Allegro Pana działanie powinno odpowiadać dobrym obyczajom oraz nie może negatywnie wpływać na bezpieczeństwo funkcjonowania Allegro i szkodzić jego użytkownikom. Proszę, aby wyjaśnił Pan tę sytuację. Pozdrawiam // Sandra Zespół Allegro Masz więcej pytań, na które szukasz odpowiedzi? Możesz skorzystać z doświadczenia innych Klientów Allegro. Wejdź na spolecznosc.allegro.pl spolecznosc.allegro.pl ,
Taką wiadomość otrzymałem
@karoldziaczek myślę, że powodu blokady wyjaśniać nie trzeba. Natomiast poprosiłem odpowiedni zespół o podjęcie działań w Twojej sprawie.
Dziękuje
Ciekawe, czy działa to też w drugą stronę?
Mnie kiedyś obrażał sprzedający, zgłosiłem to i ponoć przekazali sprawę do odpowiedniego działu, ale od tego czasu cisza.
Będę wdzięczny za odblokowanie konta,gdyż robię sporo zakupów
@karoldziaczek ta decyzja nie należy do nas. Poprosiłam odpowiedni zespół o kontakt z Tobą.