anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam zablokowane konto na allegro, allegro nie odpowiada na moje wiadomości

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@karoldziaczek podaj proszę numer zgłoszenia, zweryfikuję Twoją sprawę. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

Nie mam numeru sprawy

oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

Proszę jednak pamiętać, że zgodnie z art. 10.1 Regulaminu Allegro Pana działanie powinno odpowiadać dobrym obyczajom oraz nie może negatywnie wpływać na bezpieczeństwo funkcjonowania Allegro i szkodzić jego użytkownikom. Proszę, aby wyjaśnił Pan tę sytuację.  Pozdrawiam //  Sandra Zespół Allegro Masz więcej pytań, na które szukasz odpowiedzi? Możesz skorzystać z doświadczenia innych Klientów Allegro. Wejdź na  spolecznosc.allegro.pl spolecznosc.allegro.pl

oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

Taką wiadomośc otrzymałem

oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

Ktoś pomoże?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@karoldziaczek dzięki za doprecyzowanie. W takim układzie powinieneś w odpowiedzi na tę wiadomość przesłać wyjaśnienia, dlaczego naruszyłeś regulamin platformy we wspomniany sposób, zapoznać się z regulaminem, poinformować w korespondencji, że to zrobiłeś i więcej nie dojdzie do naruszeń z Twojej strony. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

Wysyłam wiadomośc kilka dziennie i albo nie dochodza wiadomości albo,nie odpisują,czy moge meil kontaktowy do allegro?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@karoldziaczek potrzebuję do weryfikacji numeru sprawy, który jest w tytule maila. Bez tego nie jestem w stanie zlokalizować Twojej korespondencji.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

szczerze to chyba zrezygnuje z tego.,,i proszenia ich o łaskę,,straca klienta,,najwyzej

oznacz moderatorów

jabollus
#10 Popularyzator#

Co zrobiłeś?

oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

Zawiesiliśmy konto, ponieważ marcin15-9 otrzymał od Pana obraźliwe zwroty w korespondencji: TAK WIDZE BOP KUPUJE DUZO FRAJERZE Zdaję sobie sprawę, że niektóre trudne sytuacje mogą wywoływać emocje. Proszę jednak pamiętać, że zgodnie z art. 10.1 Regulaminu Allegro Pana działanie powinno odpowiadać dobrym obyczajom oraz nie może negatywnie wpływać na bezpieczeństwo funkcjonowania Allegro i szkodzić jego użytkownikom. Proszę, aby wyjaśnił Pan tę sytuację.  Pozdrawiam //  Sandra Zespół Allegro Masz więcej pytań, na które szukasz odpowiedzi? Możesz skorzystać z doświadczenia innych Klientów Allegro. Wejdź na  spolecznosc.allegro.pl spolecznosc.allegro.pl ,

oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

Taką wiadomość otrzymałem

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@karoldziaczek myślę, że powodu blokady wyjaśniać nie trzeba. Natomiast poprosiłem odpowiedni zespół o podjęcie działań w Twojej sprawie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

Dziękuje

oznacz moderatorów

jabollus
#10 Popularyzator#

Ciekawe, czy działa to też w drugą stronę?

Mnie kiedyś obrażał sprzedający, zgłosiłem to i ponoć przekazali sprawę do odpowiedniego działu, ale od tego czasu cisza.

oznacz moderatorów

karoldziaczek
#7 Wielbiciel#

Będę wdzięczny za odblokowanie konta,gdyż robię sporo zakupów

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@karoldziaczek ta decyzja nie należy do nas. Poprosiłam odpowiedni zespół o kontakt z Tobą. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów