Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Anulowałem zakup dawno temu i produkt nie został wysłany ale Allegro Pay wciąż domaga się spłaty.
@Client:35919389 kredyt nie ma nic wspólnego z towarem, raty się spłaca a jak sprzedawca rozliczy odstąpienie to kasa wróci do Pay i Ci oddadzą nadpłatę 🙂
Jak minęło ustawowe 14dni od anulowania to przypomnij się sprzedawcy. Jak nie pomoże to załóż dyskusję. Kredyt na pay to niestety sprawa miedzy Tobą, a bankiem, spłat trzeba pilnować. Ale jak zrobisz wpłatę i sprzedawca zwróci to będziesz mogła nadpłatę z pay wypłacić.
@Client:35919389 z twojego opisu wynika, że sprzedawca nie zlecił jeszcze zwrotu środków. W tej sytuacji najlepiej jest założyć dyskusję, możesz to zrobić tutaj
Dziękuję za odpowiedź , sprzedawca twierdzi, że zlecił zwrot środków i trzeba się porozumieć z Allegro Pay. Jak mogę to zrobić ?
@Client:35919389 napisz do nas przez formularz. Możesz też podać nr zamówienia, sprawdzę zwrot od sprzedawcy.
58e8fae0-1207-11f0-ac2f-8b1627bf6315 Dziękuję !
@Client:35919389 skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Client:35919389 płatność za zamówienie była do 5 sprzedających - zwrot otrzymałeś od dwóch z nich. W związku z tym, resztę powinieneś spłacić zgodnie z harmonogramem.
W panelu Allegro Pay nadal będziesz widział zakupy, które zwróciłeś, ponieważ ciągle są one częścią pierwotnie zawartej umowy Allegro Pay.
Jak mogę uregulować płatność za produkt którego nigdy do mnie nie wysłano ?
@Client:35919389 pieniądze, które dostaniemy za zwroty od sprzedających zaliczymy na poczet Twoich spłat.