Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałem kilka zakupów z alegro pay.teraz wiem ze każdy zakup to osobny nr umowy.A le w czym rzecz. Ja chcąc spłacić wszystko naraz Dokonałem wpłaty na numer umowy pierwszego zakupu.Teraz jest problem z alegro pay nikt mnie nie poinformował o nadpłacie ale z kolei dostaje info o odsetkach od następnych nieoplaconych umów. Konsultowałem się z konsultantami w odpowiedzi już jest wszystko w trakcie załatwiania ale odsetki rosną a może pieniążki są na waszym koncie.Zaznaczam że mam tyle nadpłaty że starczy na opłatę pozostałych zakupów oraz jeszcze zwrot.Wydaje mi się że siedzą tam niekompetentni ludzie. Teraz niewiem co dalej robić. Chyba udam się gdzieś wyżej albo powiadomię policję bo czuje się oszukany przez pay
O nadpłatę musisz pisać i prosić, sami nie zwracają ale jak nie zapłacisz zaraz naliczają odsetki: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=8612321a-8c9e-446a-abd0-49c4b12e9391&subjectId=54fc89e8-5...
@nukamacieczke1 Oczywiście, że kompetentni ludzie po zgłoszeniu powinni to załatwić i odpowiednio przeksięgować wpłatę. Pisz do Allegro do skutku. Jeśli masz wpłatę za wszystkie zaległości, żadne odsetki nie mogą być naliczane.
Zaraz po opublikowaniu zgłosił się konsultant telefonicznie i obiecał że wszystko załatwi
@nukamacieczke1 Jednak to forum się przydaje 🙂
I znowu upomienie z pay niby konsultant przekazał sprawę a tu przed chwilą info o naliczaniu odsetek to jest jakaś paranoja tam pracują chyba ludzie z łapanki
Mało że mam opłacone to jeszcze mam sporą nadpłatę do zwrotu.Zglaszaja się konsultanci obiecują że sprawa załatwiona a od pay otrzymuje info że naliczają odsetki