anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę zaktualizować danych w Panelu Allegro Pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
pan-a
#7 Wielbiciel

Chciałbym uzupełnić dane w portalu allegro pay

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
sztaci
#1 Nowicjusz

Nie mogę zaktualizować swoich danych w allegro pay

oznacz moderatorów
Client:71531557
#1 Nowicjusz

Nie moge aktualizować nr dowodu na allegro pay

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@pan-a @Client:71531557 @sztaci @Client:101989109 połączyłam te wątki, ponieważ wszyscy zgłaszacie podobny problem. Dane można zaktualizaować w Panelu Allegro Pay (tu odpowiednia zakładka, następnie w bocznym menu należy wybrać "zmień" przy Moje dane). 
Nie mam informacji o problemach z aktualizacją danych w Allegro Pay, natomiast aby zweryfikować Wasze poszczególne przypadki, konieczny będzie kontakt przez formularz. Po telefonicznej weryfikacji tożsamości Doradca Allegro Pay będzie mógł sprawdź, co powoduje problem z aktualizacją danych na Waszych kontach. 
Jeśli po wysłaniu wiadomości przez formularz otrzymacie automatyczną odpowiedź czatbota, która nie rozwiązuje Waszego problemu, wybierzcie proszę "Nie, nadal potrzebuję pomocy", aby zgłoszenie trafiło do Doradcy. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Client:101989109
#1 Nowicjusz

Dzień dobry nie mogę zaktualizować danych dowodu osobistego 

oznacz moderatorów
Client:141510380
#1 Nowicjusz

Nie mogę zaktualizować swoich danych w allegro pay

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:141510380 skontaktuj się proszę w tej sprawie przez ten formularz, Doradca Allegro Pay po telefonicznej weryfikacji tożsamości, będzie mógł sprawdzić, co stanowi problem. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Morrisowa
#1 Nowicjusz

Jak zaktualizować dane na allegro pay? 
Nie mogę zmienić nazwiska ani numeru dowodu osobistego.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Morrisowa 

Na publicznym forum nie mam możliwości tego zweryfikować. Zachęcam do kontaktu przez formularz. Po potwierdzeniu Twojej tożsamości Doradca dokładnie sprawdzi tę sprawę i udzieli Ci szczegółowych informacji.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów