Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
W allegro zawsze używam opcji Szybki przelew lub google pay.
Miesiąc temu płaciłem ròwnież ratę z allegro pay poprzez szybki przelew.
Dzisiaj chciałem zapłacic kolejną ratę lecz nie ma takiej opcji.
Jest tylko blik i przelew.
Nie było by problemu lecz mieszkam w Czechach i teraz nie mam jak zapłacic raty.
Z ciekawości sprawdziłem czy da się nadal kupować przez google pay lub szybki przelew...da się....
Czyli allegro usunęło Szybki przelew z płatności allegro pay?
Co ja mam zrobić teraz?
@ab4aze w panelu Allegro Pay powinny być takie opcje do wyboru:
Dowiaduję się, dlaczego nie ma tam szybkiego przelewu, ale czy możesz napisać czy u Ciebie są dostępne takie same metody spłaty jak u mnie czy tylko blik i przelew (przed sprawdzeniem wyczyść proszę przeglądarkę).
Tylko Blik i Zwykły przelew.
Tego co tam pani pokazała to nic nie ma.
Zawsze było jeszcze Szybki Przelew.
Lecz po aktualizacji ta opcja zniknęła.
Google Pay ròwnież zniknęło.
@ab4aze brak dostępności Google Pay u Ciebie jest związany z opóźnieniem w spłacie. Po uregulowaniu ta opcja będzie ponownie dotępna. Otrzymałam informację, że brak dostępności szybkiego przelewu jest chwilowy.
Rozwiązaniem na teraz będzie wykonanie przelewu bezpośrednio na numer konta, aby uregulować najbliższą spłatę. Znjadziesz go w swojej umowie z Allegro Pay.
Wejdź proszę do Panelu Allegro Pay, następnie kliknij "pokaż harmonogram spłat" > "sprawdź szczegóły", na dole strony będzie "umowa Allegro Pay" kliknij w jej numer, otworzy się umowa i na samym końcu (na ostatniej stronie) będzie podany numer rachunku do spłaty.