platnosc payu

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
pomorze mi ktos bo niewiem o co kaman ????

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Wojtekbora5449 Cześć. 🙂 Z czym dokładnie potrzebujesz pomocy? Napisz proszę coś więcej.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
chodzi o to ze przy probie platnosci payu wyskakuje mi okenko do wpisania kodu potwierdzenia tozsamosci tylko ze ten kod jest wysylany na stary nr tel a niewiem gdzie mozna wpisac zmienic nr tel pomozcie mi wkoncu bo w ten sposob nic nie moge kupic a nie zawsze wyskakuje mi te okienko do wpisywania jakiegos bzdurnego kodu

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Wojtekbora5449 Rozumiem, że nie chodzi o PayU tylko o Allegro Pay?
Numer przypisany do konta Allegro Pay może zmienić wyłącznie pracownik Allegro. Napisz lub umów rozmowę tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc&subjectId=4a9d8d9d-6...

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
chodzi o to ze jak cos kupie i chce za to placic przez payu to wyskakuje mi okienko do wpisania kodu ale jest on ciagle wysylany na juz nie aktualny nr tel rozumiem ze tylko pracownik allegro moze zmienic nr tel tak ????

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Wojtekbora5449 Kod autoryzacyjny jest wymagany ze względów bezpieczeństwa. Żeby otrzymywać go na nowy numer, to zwyczajnie musisz go nam podać, czyli zaktualizować. Jak już napisałam - może to zrobić wyłącznie pracownik Allegro, dlatego skontaktuj się z nami za pomocą wyżej podanego linku. 🙂

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
odpisalem na podany link ale bez zalacznika
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak tylko allegro może Ci zmienić ten nr telefonu, samodzielnie tego nie zrobisz.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
dlugo sie czeka na taka zmiane?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Wojtekbora5449 Zgodnie z kolejnością zgłoszeń. Możesz również umówić rozmowę telefoniczną na konkretny termin.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
wiec trzeba cierpliwie czekac heh
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Wszystko o Allegro Pay:https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-pay/allegro-pay-najczesciej-zadawane-pytania-0K6dOBv... a jak chcesz dopytać to tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc&subjectId=4a9d8d9d-6...