anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powrót do Allegro Pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
telesfor5
#8 Zapaleniec

Czy mogę już powrócić do programu Allegro Pay po rezygnacji kilka lat temu? Dla informacji dodam że dużo kupuję na waszej platformie i dyskryminowanie i ,,karanie " klienta brakiem możliwości powrotu jest niezbyt rozsądne i działające na waszą niekorzyść Tym bardziej jest to nieprzemyślana strategia w sytuacji ekspansji chińskich firm oferujących usługi w Polsce.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@telesfor5 od marca nic się nie zmieniło.

Może zapytaj w banku o kartę?

oznacz moderatorów
telesfor5
#8 Zapaleniec

kupuję na [edycja] i od razu dali mi taką możliwość:-) nie muszę chodzić do banku i dawać pod zastaw domu za drobne zakupy

oznacz moderatorów
telesfor5
#8 Zapaleniec

Nie chcę płacić odsetek bankowi. Chodzi mi o kredyt na 1 miesiąc bez odsetek

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @telesfor5. Proszę, napisz w tej sprawie przez formularz. Ta kwestia wymaga weryfikacji, której nie przeprowadzimy na forum. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
telesfor5
#8 Zapaleniec

przeczytałem w menu allegro i już znam odpowiedz także dziękuję MiMary za chęć pomocy, jestem rozczarowany polityką allegro i ich postawą dyskryminującą osoby które tak jak ja zrezygnowały z PayU kilka lat temu, wobec sztywnej postawy allegro będę starał się ograniczyć zakupy na waszej platformie, pozdrawiam ,,menagerów,, doradców i ekspertów...itp itd

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@telesfor5 

To nie jest kwestia dyskryminacji, tylko zasad, które obowiązują wszystkich w taki sam sposób. W momencie rezygnacji z Allegro Pay informujemy, że ponowna aktywacja nie będzie możliwa. To warunek usługi, a nie indywidualna decyzja.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
telesfor5
#8 Zapaleniec

wiem że to wasza zasada byłem o tym poinfowany ale tym samym strzelacie sobie w stopę takie jest moje zdanie i przegrywacie tym samym z Chińczykami w walce o klienta tak panowie a szkoda bo tracą na tym sprzedawcy i jesteście mało elastyczni

oznacz moderatorów
pecela
#19 Nestor ⭐

@telesfor5

To w końcu chodzi ci o Allegro Pay czy PayU? Allegro Pay to po prostu linia kredytowa do określonej kwoty (czyli płacą przez Pay bierzesz za każdym razem kredyt). PayU to zaś agent to rozliczeniowy, który rozlicza płatności na Allegro (jest też Przelewy24 oraz Allegro Finanse). 

oznacz moderatorów
telesfor5
#8 Zapaleniec

Allegro Pay

oznacz moderatorów