anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Próbuję się dowiedzieć jak zapłacić za towar z allegro pay

Koriba
#1 Nowicjusz

W grudniu zamówiłem kilka maszyn budowlanych i mnie zamknęli. Nie miałem jak zapłacić i mój dług przejęła jakaś firma windykacji ale jak dzwoniłem do nich to powiedzieli ze wycofali ten dług od nich i nie wiem jak to spłacić teraz? Pomożecie jakoś? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Koriba. Należności możesz uregulować w Panelu Allegro Pay. Jeśli nie chcesz spłacać online, możesz skorzystać z danych rachunku do spłaty. Znajdziesz go w Panelu Allegro Pay -> Harmonogram spłat -> Sprawdź szczegóły -> [...] rachunku do spłat. W tym miejscu znajdziesz indywidualny numer konta bankowego do uregulowania należności. 
Jeżeli potrzebujesz pomocy w uregulowaniu należności, to proszę, napisz przez formularz. To wrażliwe kwestie, których nie załatwimy tutaj na forum 🙂 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Koriba
#1 Nowicjusz

dziękuję bardzo za radę ale patrzałem tam i w informacji o umowę to jest trochę bardziej skomplikowane bo nie mogę zapłacić w ten sposób a nie wiem jak się skontaktować z allegro i wyjaśnić całą sprawę 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Koriba Jeżeli potrzebujesz pomocy w uregulowaniu należności, to proszę, napisz przez formularz. To wrażliwe kwestie, których nie załatwimy tutaj na forum.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów