Od ponad godziny nie mogę złożyć zamówienia z metodą płatności Allegro Pay, bo nie przychodzą smsy weryfikacyjne. Tzn. ostatecznie niektóre przychodzą ale po kilkunastu minutach od próby złożenia zamówienia lub ponowienia, więc w momencie wpisywania do weryfikacji już są nieaktualne, bo jak sami piszecie ich ważność to 3 minuty. Proszę o sprawdzenie co się dzieje (sms z innych źródeł oczywiście otrzymuję od razu)
@zero rzeczywiście występowały drobne opóźnienia, ale teraz wszystko działa już poprawnie, więc sprawdź proszę ponownie.
Znowu nie działają SMS-y, nic nie przychodzi, nie można nic kupić przez AllegroPay
Ponad miesiąc trwa ta zabawa z Allegro Pay w moim przypadku, nie mogę skorzystać sms nie dociera .Taka usługa stresuje i nie powinna mieć miejsca.
@janek-ee8 czy wykonałeś kroki zalecone przez Doradców w korespondencji e-mail?
W naszym systemie widać, że wysłaliśmy je prawidłowo oraz że zostały dostarczone.
Na wszelki wypadek powiem sprawdźcie w telefonach ustawienia sms i wyłaczcie czaty RCS. Wściekałam się ze 2 lata, ze co któryś sms z orange nie dochodził zarówno wysłany przeze mnie jak i do mnie. Dopiero jak mi nie doszedł taki z banku z danymi do aktywacji konta firmowego co narobiło niezłego syfu zrobiłam zadymę. Na koniec okazało się, że to wina włączonych czatów. Zaznaczam, że sama tego nie włączałam ani w tym, a i w poprzednim telefonie. One po prostu są na starcie włączone w ustawieniach... Nie mówię, że to na pewno w tym przypadku to ale jest taka szansa... Od wyłączenia zdarzało mi się, ze jakiś sms szeł te 2-3 min ale już nie zdarzyło się by wcale nie doszedł...