Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co zrobić w takiej sytuacji
zakupiłam produkt i go zwróciłam w terminie płatność dokonałam przez allegro pay sprzedający wydłużył w trakcie zwrotu dni spłaty że niby 45 na spłatę. Na allegro pay do tej pory nie zaktualizował zwrotu. Skontaktowałam się z nim i potwierdził że dokona zwrotu jeszcze w tym dniu czekałam 2 dni i nic . Dzwonię i powiedział że jeszcze w tym dniu dokona zwrot i czekałam cały dzień i nic. Zgłosiłam do allegro oni odpisali że ma czas do poniedziałku żeby zwrócić bo inaczej nałożą ograniczenia temu sprzedawcy. Nie wiem o co tu chodzi. Bo co mam w takiej sytuacji zrobić jak ten sprzedawca nie dokona zwrotu do poniedziałku a też do poniedziałku musi być uregulowane na allegro pay. Czy jak on tego zwrotu nie ureguluje będę musiała to zapłacić na allegro pay?
@Client:45303104 Tak - masz obowiązek spłaty raty.
Jeśli tego nie zrobisz to naliczą Ci odsetki i mogą nawet obniżyć Ci limit środków lub całkowicie zablokować Allegro PAY.
Jak sprzedający zwróci środki zakup będzie już częściowo spłacony to powstanie nadpłata którą będziesz mogła sobie wypłacić.