anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z aktywacja Allegro Pay Bussines

DermotekaMlociny
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, mam pytanie.

Postanowiłem zapytać tutaj, bo na odpowiedź z działu technicznego czekam już ponad tydzień.

Podczas zakładania konta zawnioskowalem o limit zakupowy Allegro Pay Bussines, zegar odliczał czas i wyskoczyła mi propozycja 10.000, gdy chciałem zaakceptować nie.otrzymywalem SMS do potwierdzenia, więc zacząłem wyjaśniać sprawę poczym konto zostało zawieszone że względów bezpieczeństwa 

Konto udało się w miarę sprawnie odblokować, ale później za każdym razem miałem aktywuj usługę Allegro Pay Bussines i odrazy komunikat Nie mogliśmy aktywowac, skontaktuj się z nami. Oczywiście kontaktuje się i nikt nie umie mi powiedzieć co się dzieje, bo do nich nie trafia w ogóle wniosek Konsultanci wysyłają zapytanie do działu technicznego z którego nie otrzymują odpowiedzi co się dzieje 

Czy ktoś miał podobnie?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@DermotekaMlociny działam już w Twojej sprawie, dlatego na razie poproszę Cię o cierpliwość. Wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostanę wiadomości informację zwrotną od zespołu, który zajmuje się Twoim zgłoszeniem. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DermotekaMlociny
#7 Wielbiciel#

Teraz znowu dostałem limit, ale nie otrzymuje SMS którym mogę potwierdzić kwotę i umowe

oznacz moderatorów