Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jakiś czas temu aktywowałem usługę skuszony stuzłotowym bonem. Dziś dopiero dokonałem zakupu za kwotę ponad 100zł poprzez Allegro Pay. Mam pytanie: Czy ów kupon jeszcze mi się należy i czy ewentualnie mam jakiś określony czas na jego wykorzystanie?
Kupon jest ważny 14dni po spełnieniu warunków promocji, a będzie po 2dniach o spełnienia, więc ... ale tylko zakup musi być zrobiony w okresie promocji, ostatnia to
Promocja skierowana jest do Użytkowników posiadających Konto, którzy spełniają wymagania Organizatora dla aktywacji Allegro Pay i dokonania płatności za pomocą Allegro Pay, opisane w Regulaminie usługi Allegro Pay i którzy spełnili warunki określone w ust. 2 poniżej („Uczestnicy”), z zastrzeżeniem postanowień ust. 3 i 4 poniżej. Spełnienie warunków określonych w ust. 2 w Okresie trwania Promocji stanowi przystąpienie do Promocji.
Dzięki za info. Gdzieś mi to po drodze umknęło. Czyli będzie za dwa dni i 14 dni na wykorzystanie go.
Musisz go odebrać, powinien być.
Ktoś coś w tym temacie? Może jakiś moderator się odezwie? Niestety do dziś kuponu nie widzę...
@kubat016 przykro mi, ale nie widzisz kuponu, ponieważ nie spełniłeś warunków promocji.
"Promocja skierowana jest do Użytkowników posiadających Konto, którzy spełniają wymagania Organizatora dla aktywacji Allegro Pay i dokonania płatności za pomocą Allegro Pay, opisane w Regulaminie usługi Allegro Pay i którzy spełnili warunki określone w ust. 2 poniżej („Uczestnicy”), z zastrzeżeniem postanowień ust. 3 i 4 poniżej. Spełnienie warunków określonych w ust. 2 w Okresie trwania Promocji stanowi przystąpienie do Promocji.
Z zastrzeżeniem ust. 1 powyżej, aby otrzymać Kupon Promocyjny, Uczestnik, który nie aktywował Allegro Pay, powinien: a. w Okresie trwania Promocji aktywować Allegro Pay i b. w Okresie trwania Promocji zrealizować Transakcję na Allegro o minimalnej wartości 30 zł (bez kosztów dostawy), przy płatności za pomocą Allegro Pay."
Natomiast Ty zakupu opłaconego Allegro Pay dokonałeś 26.09.2024, czyli już po promocji.