Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrobiłam wszystko co tu napisano,nadal nic nie mogę wysłać dwuch pdf z potwierdzeniem przelewu z konta zabrało 700 zł a powinno 344z groszami w moim panelu widnieje niespłacone raty,koto zablokowane a ja nic nie mogę zrobić, czy nie ma jakiejś normalnej drogi kontaktu infolinia czy mail, Masakra jakaś
To proszę mi wytłumaczyć pisze, że można wybrać opcję kontaktu ,że w panelu można wysłać wiadomość a brak funkcji wyślij pdf też nie można wysłać a 700 zł zabrane a jeszcze teraz 730 pisze że mam spłacić poblokowane wszystko i przychodzą tylko wiadomości, że nie spłacone i od jutra naliczane będą odsetki, ktoś mądry wie co zrobić prawie 1500 zł do zapłaty to jakaś masakra do kogo się zgłosić
No tu też jest tak ,że nie nie idzie pisać ciągłości, piszę dokladnie co jest 10.04 spłacałam raty alegro pay były problemy z blikiem powtórzyłam tranzakcje i tak nie spłaciło rat a w bankowości pobrano mi i tak dwa razy pieniądze widnieje w historii i zeszło z konta 700 zł.opisalam tu sytuację piszecie pomóc kontakt a tam wchodzę i wiadomość można tylko wpisać nie ma opcji wyślij ani wklej pdf nic nie mogę zrobićZablokowano mi konto alegro każdą spłacić kolejne 730zl ciągłe ponaglenia z strony alegro a dziś, że odsetki będą naliczone, więc od soboty pytam co robić ale wasze informacje niestety są sprzeczne nic nie mogę wysłać