anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skad wziasc kod dostępu ktory trzeba podac przy ustalaniu kodu pin do karty visa allegro pay. ?

Masa260188
#8 Zapaleniec#

Dostałem pocztą kartę fizyczną visa allegro pay. Logując się na konto w celu aktywacji system prosi o podanie kodu pin. Podaje i następnie wyskakuje komunikat podaj kod dostępu.  Co to za kod i skąd go wziąść?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Masa260188 jeśli nie otrzymałeś go w smsie lub aplikacji, to skontaktuj się proszę za pomocą formularza, Doradca Allegro Pay po weryfikacji tożsamości wygeneruje nowy kod dla Ciebie. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Masa260188 Karta plastikowa czy wirtualna? Tu kontakt jak chodzi o PIN: Numer infolinii Planet Pay: 86 216 13 61.

oznacz moderatorów

Masa260188
#8 Zapaleniec#

karta plastikowa. Gdy wchodzę żeby nadać jej pin to system wola kod dostępu 

oznacz moderatorów

Masa260188
#8 Zapaleniec#

Dzwoniłem. Pani powiedziała że kod dostępu to kod ktorym loguje się do aplikacji.  Jak powiedziałem że do aplikacji loguje się za pomocą hasła a nie jakiegoś kodu to kazała mi wejść na stronę allegro pay i wypełnić formularz kontaktowy . To się zaczyna robić chore . Dostaje kartę której nie mogę używać.  Na infolinii zero pomocy 

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

🤔

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Masa260188 kod dostępu do aplikacji, ustawia się wraz z wnioskiem o kartę (żeby zarządzać kartą z jej poziomu). Jeśli go nie pamiętasz, to muszę poprosić Cię o kontakt za pomocą formularza, tutaj na forum nie możemy go zresetować.   

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów

Masa260188
#8 Zapaleniec#

Myli Pani pojęcia.  Kod dostępu a nie kod pin. Kod dostępu do allegro pay ustala się zakładając allegro pay a nie wnioskując o kartę.  Napisałem 3 formularze zgłoszeniowe.  Dostałem odpowiedź że kod dostępu do allegro pay ja ustalałem i jest możliwość jego zmiany jak podam stary kod i ustalę sam sobie nowy . Możliwości ustalenia nowego kodu nie znając starego nie ma. Taka dostałem odpowiedź.  Chcę aktywować karte i żeby nadać jej pin to muszę podać kod dostępu którego poprostu zapomnialem 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Masa260188 ok, widzę, że sprawa zostala skierowana do Działu technicznego, bardzo proszę poczekaj na wiadomość w sprawie nr 45922834.

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów

Masa260188
#8 Zapaleniec#

Przy aktywacji kodu pin do fizycznej karty allegro pay którą dostałem system woła o podanie kodu dostępu.  Zapomniałem jaki to kod i po 3 złych próbach zablokowałem system. Po napisaniu email do obsługi w celu ustalenia nowego kodu dostałem odpowiedź że ja ustalałem kod i jedyne co mogą mi odblokować to ze znowu będę miał 3 próby na wpisanie kodu dostępu.  Allegro nie potrafi w systemie zmienić starego kodu dostępu który porostu zapomnialem na nowy . To są kpiny . Proszę o jakieś porady bo nie mogę korzystać z fizycznej karty allegro pay

oznacz moderatorów