anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spłata pay

slodka1992
#7 Wielbiciel#

Czesc mam pytanie chce spłacić pay ale w całości wszystkie rzeczy co tam mam,Ale nie mam wogole takiej opcji spać wszystko tylko raty. Nawet nie mogę nadpłacić nic, piszę tylko że mam wszystkie raty na dzień dzisiejszy spłacone może ktoś wie jak to zrobić. Maz ma taką opcję ja nie 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Bo nie ma, musisz samemu zsumować i spłacić bezpośrednio.

oznacz moderatorów

slodka1992
#7 Wielbiciel#

Ale jak nie, jak u męża się dało miał taką opcję i spłacił. Odrazu a u mnie nie ma

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak ale tylko jak masz ratę do spłaty, pokaże ci do spłaty, w między ratami nie da się.

Tak, w każdej chwili możesz wcześniej spłacić część lub całość swojego zakupu.

Jeśli spłata przypada na najbliższe 30 dni, możesz wygodnie zrealizować ją w panelu Allegro Pay. Większe spłaty zrealizujesz, logując się do swojego banku.

Tak, w każdej chwili możesz wcześniej spłacić część lub całość swojej umowy kredytu Allegro Pay.

Jeśli wybierzesz spłatę w ciągu 30 dni, możesz w dowolnym momencie spłacić zakup bezpośrednio z panelu Allegro Pay. Możesz spłacić wcześniej całość swojej umowy kredytu również gdy rozłożysz płatność na kilka miesięcznych rat.

oznacz moderatorów

slodka1992
#7 Wielbiciel#

No a on spalacil mają jeszcze kilka rat bez sensu trochę. Czyli każda rzecz co kupiłam to muszę wziąść numer kata numer umowy i dopiero jak będą mieć kasę na karcie zostanie to spłacone

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@slodka1992 Zaznacz wszystkie spłaty i przejdź dalej. Przed wyborem metody płatności powinna się pojawić również opcja spłaty całości.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów