Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Zwracam się do Państwa w następującej sprawie, miesiąc temu dokładnie 18 października 2024 zakupiłem towar, dokładnie Rynna deszczowa Przedłużenie rury spustowej Wylewka spustowa u sprzedającego mokuniaq4 i niestety do dnia dzisiejszego tego towaru nie otrzymałem, zgłosiłem się o pomoc do allegro, sprzedający odpisał coś w stylu ma problemy z przesyłkami, ja natomiast 18 listopada muszę spłacić ten towar, którego najprawdopodobniej już nie dostanę. W związku z tym prosiłbym bardzo o anulowanie tej spłaty za nie dostarczony do mnie towar. Ewentualnie o kontakt w sprawie wyjaśnienia mojej sytuacji.
Pozdrawiam
@michu8307 kredyt jest na Ciebie więc spłacić musisz bo dowalą Ci odsetki , od sprzedawcy domagaj się wysyłki lub zwrotu środków
To lepiej zrezygnować z tego zakupu,
@michu8307 u chińczyka kupiłeś rynny
@michu8307 przykro mi, że przesyłka do Ciebie nie dotarła.
Aby nie zostały naliczone odsteki powinieneś spłacić zakup w Allego Pay przed upływem czasu na spłatę. Gdy sprzedający zwróci Ci wpłatę powstanie nadpłata, którą albo wypłacimy na Twoje konto (w tym celu uzupełnij proszę w Panelu Allegro Pay numer konta ("opcje" > zarządzanie nadpłatami) albo zostanie przekazana na spłacenie innych zakupów.
Jeśli chcesz zrezygnować z zamówienia umieść proszę taką wiadomość w dyskusji, którą prowadzisz ze sprzedającym.