Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Mam nieodparte wrażenie, że za produkty zakupione za pomocą allegro pay płacę i płacę w nieskończoność. Zaznaczam, że wybieram max 2 raty 0% w smart.
Produkty zakupione w sierpniu mają płatność po raz kolejny jeszcze w listopadzie, gdzie ostatnia rata powinna być w październiku. Mam poczucie jakbym wiele produktów spłacał podwójnie i wtedy żadne promocje nie wychodzą na moją korzyść.
W ogóle zestawienie płatności w ramach Allegro Pay jest tak nieczytelne, że głowa boli. Tym bardziej nieczytelne jest gdy, któryś z produktów zostanie zwrócony - nadal widać go w danym koszyku zakupowym w Allegro Pay tak, jakby się go nadal spłacało.
Czy jest możliwość wyciągnięcia wszystkich zakupów (w rozbiciu na konkretne towary) za dany okres z informacją o przypadających terminach spłat oraz zakończonych płatnościach?
@bartek.s nie ma możliwości wygenerowania takiego zestawienia w Allegro Pay. Informacje na temat historii spłat są dostępne w panelu Allegro Pay, po przejściu do szczegółów danej umowy oraz można w tym miejscu pobrać harmonogram spłat. Możesz też skontaktować się z nami przez ten formularz, wtedy doradca będzie mógł sprawdzić szczegóły danej umowy.