Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedający nie zwrócił mi środków za anulowany zakup pisze że nie może zwrócić bo ma zablokowane konto ja mam spłatę do 5.09 problem w tym że ja nie mam na to środków żeby spłacić z własnej kieszeni a on umywa ręce proszę o pilną pomoc
To podaj mu numer konta bankowego na który ma dokonać zwrotu środków
Pisze że nie można zrobić przelewu na moje prywatne konto
Nie pisze Ci prawdy, może zwrócić Ci na twoje konto bankowe, otwórz mu dyskusję inaczej nie odzyskasz środków: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
a raty musisz spłacać ponieważ to Ty podpisałeś umowę z pożyczkodawcą, naliczą odsetki i mogą Ci już nie udzielić pożyczki, wpis do BIKu.
To nie jest Twoje zmartwienie, miał 14 dni na oddanie środków po zwrocie towaru. Otwieraj dyskusje.
@LILA_19-L1 z allegro finanse nie może zwrócić na wskazane konto bankowe ale możne zwrócić z własnego konta bankowego (przelew tradycyjny).
Tyle że robią o to problem nie wiem czemu wcześniej chciali mój nr konta
@LILA_19-L1 niestety kredyt jest na Ciebie wzięty i lepiej go spłacić, żebyś w przyszłości nie było kłopotów z innymi kredytami. Zaproponuj sprzedawcy rozwiązanie @NipponShorty problemy sprzedawcy z kontem allegro Ciebie nie powinny obchodzić.
Otwórz dyskusję ale i tak na pieniądze z AP jak sprzedawca nie odda to będziesz musiała poczekać z 14 dni do momentu możliwości oznaczenia dyskusji jako nie rozwiązana.
Ja rozumiem ale w tym momencie nie mam środków na spłatę a to jest obowiązek sprzedającego to już trwa prawie miesiąc czasu
@LILA_19-L1 to pożycz. Duża kwota?
Nie nie jest duża kwota ale irytuje mnie to że nie można rozwiązać tej sprawy a pożyczać nie mam zamiaru
To po co było tyle zwlekać? otwierasz dyskusje, po 24h prosisz pracownika o pomoc i w międzyczasie prześlij w dyskusji numer konta do zwrotu środków.
To się ciągnie od miesiąca właśnie że zrobiłam wszystko otworzyłam dyskusję prosiłam o pomoc i gowno to dało dziś wysłałam wniosek do allegro protect może tam coś poradzą
@LILA_19-L1 To, że sprzedający powinien zwrócić środki to jedna sprawa ale jest to kompletnie odrębne od Twojego zobowiązania do spłaty raty Allegro Pay - to jest osobna umowa pomiędzy Tobą a Allegro.
Jasne ja rozumiem ale Mimo to nie spotkalam
sie z takimi problemami zeby nie móc oddać kasy za anulowany zakup ani prywatnie na konto ani na allegro pay
no sorry