Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam kupiłem fotel na allegro Pay na 5 rat pierwsza rata 10 marca przy zakupie fotela trzeba było podać numer produktu żeby wiedzieli jaki fotel i kolor ja tego nie podałem bo niedoczytalem po miesiącu zakup anulowali i teraz ani fotela nie nie oddane pieniądze na ten dostępny kredyt co mam przyznany i teraz nie wiem co robić raty trzeba spłacać a nie mam towaru.
I z tego powodu musisz pisać na forum, my mamy kasę oddać lub fotel wysłać?
Masz problem, piszesz do sprzedawcy. Sprawa jest prosta - kupiłeś fotel, do tej pory nie odstąpiłeś od umowy, więc fotel nadal jest Twój. Sprzedawca oddając kasę samowolnie działałby wbrew prawu, niektórzy dla świętego spokoju tak robią ale to nielegalne. Podaj mu co potrzeba do zakupu lub odstąp od umowy. Dopiero gdyby potem robił problemy to lecisz z dyskusją i pomocą Allegro.
W jaki sposób zakup anulowali? Przy anulowaniu powinien odesłać kasę, bez tego nie dostanie zwrotu prowizji. Chyba ze było nie opłacone...
Potrzebowali kod na bybrany fotel ja nie podałem i nie wiedzieli jaki maja wysalac i po miesiącu anulowali zakup a tam gdzie mam przyznale pożyczkę ze np mogę zrobić zakup na 1000zl i w ratach oddać to te pieniądze poszły na zakup a teraz nie wracają pieniadze na to miejsc a rata do zapłaty coraz bliżej
Pisałeś do nich tak zwyczajnie po ludzku? Spróbuj. Gdyby nie działało to wtedy załóż dyskusję. Zakup w Allegro nie jest anulowany, nie ma możliwości anulowania go systemowego bez zwrotu kasy. Najpierw klikasz zwrot, potem wychodzi kasa, a potem rano system wysyła informację o anulowaniu zakupu....
Mogli co najwyżej zwykłą informacje wysłać licząc na to, że się w końcu odezwiesz i zdecydujesz...