anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Temat / Subject: Prośba o aktywację Allegro Pay / raty

Client:87855378
#1 Nowicjusz

Temat / Subject: Prośba o aktywację Allegro Pay / raty
Treść / Message:
Dzień dobry,
Posiadam kartę pobytu w nowym formacie [edytowano] oraz aktywny numer PESEL i polski numer telefonu.
Chciałbym skorzystać z Allegro Pay / PayU Raty, jednak system nie akceptuje mojego numeru karty pobytu i nie mogę dokończyć aktywacji.
Proszę o ręczne aktywowanie mojej możliwości korzystania z Allegro Pay / rat lub wskazówki, jak mogę to zrobić, aby móc sfinalizować zakupy w ratach.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Oleksii [edytowano]

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:87855378

Aby móc aktywować allegro pay musisz posiadać polskie obywatelstwo 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Podawanie swoich danych wrażliwych na publicznym forum jest bardzo niebezpieczne. Dlatego proszę żebyś ich tu nie podawał.

Ogólnie informacje znajdziesz w naszych artykułach pomocy. Natomiast odpowiem Tobie, że  usługa jest dostępna tylko dla osób z polskim dowodem osobistym i numerem PESEL.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

Jeżeli chodzi o Allegro Pay, to tu wymagane jest polskie obywatelstwo i dowód osobisty.

W przypadku Rat PayU, każdorazowo decyzje bank udzielający kredytu. Jak nie pójdzie w jednym, to można próbować w innym. PayU tylko pośredniczy pomiędzy tobą a bankiem udzielającym kredytu.

Co ważne Allegro Pay i Raty PayU (Allegro Raty) to dwa różne rodzaje płatności. 

oznacz moderatorów