anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam brak zwrotu po anulowaniu aukcji

darkly1
#7 Wielbiciel#

Witam zamówiłem przedmiot przez allegeo i można powiedzieć, że zrezygnowałem zanim sprzedający zdążył zaakceptować.  Oczywiście oddal środki ale nie dostałem zwrotu. Jest napisane ,że potrzebne jest dodakowe działanie informacje n mailu ale brak jakiej kolwiek wiadomości. Co mam robić? 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

@darkly1 Jak oddał to musi być mail od Allegro- był? Po mailu śrdoki wrócą tam skąd wyszły w kilka dni.

oznacz moderatorów

darkly1
#7 Wielbiciel#

Mogę wysłać scren ?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@darkly1 opłaciłeś to allegro pay?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@darkly1 podaj numer zamówienia. Sprawdzę, czy sprzedawca zwrócił pieniądze 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

darkly1
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź.  Sprzedający oddał środki ale ich nie mam gdzieś wiszą.  Cytuję 

"Zwrot pieniędzy opóźniony

Operator PayU może oczekiwać działania z Twojej strony, rekomendujemy sprawdzić skrzynkę email"

A na skrzynce nic nie ma .

I nie wiem co dalej żadnego maila nie mam w skrzynce. Szukałem w spamie w koszu nie ma żadnego maila.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@darkly1 a nie kupiłeś przypadkiem z podesłanego linku do strony przypominającej allegro lokalnie?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@darkly1 podaj proszę numer zamówienia lub skontaktuj się z nami przez formularz

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

darkly1
#7 Wielbiciel#
  • Proszę  17048037355
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@darkly1 widzę, że to zamówienie zostało opłacone na raty i zwrot powinien trafić na umowę kredytową. Sprzedający zwrócił pieniądze, ale przelew nadal jest w toku. Skontaktuj się proszę z nami przez formularz

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

darkly1
#7 Wielbiciel#

Coś się ruszyło w temacie Dziękuję i Pozdrawiam 

oznacz moderatorów