Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam. Dlaczego nie moge skorzystac z platnosci allegro pay? Mam aktywne od dawna, nie zalegam z platnosciami. Po probie platnosci nie wyswietla mi sie ta opcja. A druga sprawa to czy jak kupowalam wczesniej produkt z danej firmy przez allegro pay to czy firma moze wylaczyc ta opcje? Bo chcialam kupić to samo od tego samego sprzedawcy ale nie wyswietla mi sie opcja pkatnisci allegro pay
@Client:53250637 Cześć, proszę o numer oferty, w której nie wyświetla się opcja płatności Allegro Pay. Zweryfikuję tę sytuację.
@Client:53250637 Czy uwzględniłeś to, że wartość Twojego zakupu razem z kosztem dostawy to musi być minimum 30 zł?
Tak. Wartość produktow od tego dostawcy wynosi ponad 50zl
Dla tej oferty płatność z Allegro Pay nie jest już dostępna. Usuń lub odznacz ten produkt, a za pozostałe zakupy zapłacisz z Allegro Pay. Oferty, w których będzie dostępny ten sposób płatności oznaczone są w taki sposób:
A czy jest możliwość ustawienia w filtrach wyboru produktow z allegro pay?
No wlasnie nic sie nie wyswietla z allegro pay a wczesniej wyswietlalo. Czy to możliwe zeby nagle większość ofert znikla lub sprzedajacy usunal taka mozliwosc platnosci? A moze cos z moja aplikacja jest nie tak. Mozna ja jakos zaaktualizowac?
@Client:53250637 Nie ma takiej możliwości, ale to bardzo ciekawy pomysł. Zachęcam Cię do dodania go w zakładce Zgłoś swój pomysł! na Gadane 🙂
Ok. Dziekuje za pomoc.
Witam chce dołączyć do tematu. Mam też taki problem. Oznaczona oferta płatność Pay, a w opcjach zapłaty już brak cena produktu 70 zl. Link
https://allegro.pl/oferta/wycieraczka-wejsciowa-leyla-80x120cm-ciemny-szary-10677261044
@Client:49251606 widzę, że udało Ci się sfinalizować zakup i wybrać jako metodę płatności Allegro Pay, rozumiem, że już wszystko w porządku? 🙂