Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chce zrezygnować z Allegro Pay , nie wiem jak to zrobić
@monika_sad Napisać wypowiedzenie: https://allegro.pl/regulaminy/wzor-formularza-odstapienia-od-umowy-1nYlMd4AeiE
Przecież nie można z tego zrezygnować .Co to za formularz ?
@prezento-grzes pewnie że można, wszystko masz w regulaminie
Chodziło mi ze jak Sprzedawca nie mogę zrezygnować z Allegro Pay aby nie pobierano od mnie opłaty z tytułu gdy kupujący skorzysta z tej opcji. Sorry że nie dopisałem .:))))
@prezento-grzes tak to jest jak podpinasz się pod czyjś post, autor pytał jako kupujący 🙂
A jakoś rozbiło mnie te ciągłe prowizje i ten chaos 😉 Pozdrawiam
Bardzo dziękuje
Jak sprzedajacy nie możesz ale tam są grosze!
Tylko Allegro zaczyna naliczać od wszystkiego narzucając na nas nowe obciążenia , nie zauważyłeś ? Chcę mieć opcję że jeśli mam sponsorować komuś nie płacenie przez 30 dni to chcę mieć wybór czy to udostępniam czy nie. Wybór jest ważny poza tym podcina to skrzydła że portal jest fair względem sprzedających. To trochę traktowanie nas jak niewolników do pakowania. Oczywiście można napisać że można przestać tu sprzedawać i to jest wybór. Dużo sprzedawców już szuka dodatkowych opcji wyjścia ,nie tylko sprzedawanie na Allegro . Ja nie narzekam po prostu każde działanie tworzy kontr działanie szkoda że nikt tego nie pojmuje. Czytam jakie są opinie w necie na temat Allegro chyba zapomniano że też jesteśmy ludźmi i mamy rodziny ,krewnych i znajomych i opowiadamy w jaki sposób to wszystko funkcjonuje. Prowadzenie sprzedaży to nie jest zabawa dla dzieci ,oczywiście mając tylko 34 letnie doświadczenie mało wiem o prowadzeniu firmy .Jest taka zasada że trzeba spijać ze szklanki tylko kropelki a nie chłeptać w susze pełnymi łykami bo takie postępowanie grozi szybkim zobaczeniem suchego dna . Pozdrawiam