Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jak w tytule nie zdarzylem odebrać przedmiotu wrocił do nadawcy
A mi przyszło że mam zapłacić za 3 dni za niego pomimo tego że go nie mam
@dobrzec1 a co ma kredyt do paczki ???
Raty się spłaca, a towar pisz do sprzedawcy ile masz zapłacić za powrót i ponowną wysyłkę to Ci wyśle 😄 Towar jest dalej Twój tyle że u sprzedawcy 😉
Jak wrócił do sprzedającego to odstąp od umowy zakupu.
Pewnie większość sprzedających by do Ciebie pisała z pytaniem czy chcesz anulować czy zapłacić za ponowna wysyłkę. Nieraz nawet piszą, a nikt nie odpisuje, czasami się tu też na to żalą, nie wiem jak w tym przypadku... Ale generalnie zapomniałeś odstąpić od umowy, więc sprzęt jest Twój, a raty do spłaty. Masz dwie opcje: zapłacić za ponowną wysyłkę lub odstąpić od umowy. Gdyby stwarzał problemy to zakładaj dyskusję, wtedy szybciej zwracają. Odsetki niestety przyjdzie Ci zapłacić, nauka kosztuje ale to groszowe sprawy...
@LEW433 @AnnaG-Antyki podstawę prawną poproszę ? od kiedy to po niewywiązaniu się z umowy Art. 535 § 1 Kodeksu cywilnego można odstąpić ???
A tym bardziej namawiać do dyskusji 😞
Pewnie że jak sprzedawca się zgodzi, sam tak robię jak jest smart i darmowy powrót, przyjmuję odstąpienia, ale nie nam tu decydować jakie kroku podejmie sprzedawca, równie dobrze może zacząć naliczać za magazynowanie 🙂
Kupujący w każdej chwili może odstąpić od umowy i ty możesz prosić ale dobrze o tym wiesz i w jednym poście piszesz tak a w innym inaczej, brak zdecydowania czy niewiedza czy jakaś manipulacja?🤔